Ihan paistamalla meni nää herkut, ja lisäks tein savustetusta ahvenesta perunasalaatin
Perunoita, savuahventa, suolakurkkuu, fenkolia, tilliä,suolaa,
pippurii,kermaviilii.majoneesii, paistettuu herkkusientä ja pe-
konii ja myös sinappii.Nam
Yllätysvieraita saapui veneellä pikavisiitille, ja onneks oli jääkaapissa vielä yhtä sun toista. Siika-
chevitsestä ruisnappeja saatiin aikaan.
...ja lohileipäset.......................................................keksit... aina jotain löytyy
Illalla intouduttiin vielä muurinpohjalettuja paisteleen. Ne maistuu aina, kun har-
voin tekee.
Vattuhillon ja tyrnisoseen, jota sain muuten Juankoskelta kaverilta joka tekee sitä omista tyrneistä,
kanssa maistui, olispa ollu vielä kermavaahtoa, ni se olis tän kruunannu.No, aina ei saa mitä tah-
too.
Resepti letuille
2 munaa
5 dl maitoa
1/2 tl suolaa
1 dl ohrajauhoja
2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl rasvaa
Mulla oli onni saada ternimaitoo, joten ei tarvinnu munia lainkaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti