keskiviikko 17. kesäkuuta 2015
Lounassalde fetasta
Tässä keittiössä mä yleensä kokkailen, jollen sit mökillä oo.
Jättipalsamin kukkia voi myös syödä, vaikka se onkin varsinainen vitsaus.
Mun lähellä kasvaa tota peltotolkulla,mutten mäkään kaikkee pysty syömään,
joten vähän otin koristeeks.
Lounaaks tein fetasalaatin.Sauvalenkin jälkeen uppos ihan täysillä.
Resepti saldelle
salaattia
kesäkurpitsaa raasteena
punasipulia
tomaattia
varsiselleriä
fetaa
Kastike
oliiviöljyä
sitr. mehua
dijon sinappia
suola, pippuri
yrttejä(mistä itse tykkäät), esim. basilika, rakuuna, oregano jne
ryytineidon siemeniä laitoin itse sekaan(etn. kaupasta)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti