keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Lounassalde fetasta


    Tässä keittiössä mä yleensä kokkailen, jollen sit mökillä oo.



                             
                               Jättipalsamin kukkia voi myös syödä, vaikka se onkin varsinainen vitsaus.
                               Mun lähellä kasvaa tota peltotolkulla,mutten mäkään kaikkee pysty syömään,
                               joten vähän otin koristeeks.


    Lounaaks tein fetasalaatin.Sauvalenkin jälkeen uppos ihan täysillä.


    Resepti saldelle


    salaattia
    kesäkurpitsaa raasteena
    punasipulia
    tomaattia
    varsiselleriä
    fetaa


    Kastike

    oliiviöljyä
    sitr. mehua
    dijon sinappia
    suola, pippuri
    yrttejä(mistä itse tykkäät), esim. basilika, rakuuna, oregano jne
    ryytineidon siemeniä laitoin itse sekaan(etn. kaupasta)

                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti