keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Helpoin marinadi



    Ja tässä olis grillattavan lihan, kanan. kalan. juuston tai minkä muun tahansa, kanssa raikas mari-
    nadi kasvislisukkeelle. Kylmälle, jos multa kysytte. Okei, siis suikalaoin kesäkurpitsaa mahtiko-   koneella, Westmarkilla. koska sellaisen helpotuksen oon löytäny.Sit keittelin liemen, jonka
    kaadoin kuumana tohon päälle. Annoin jäähtyä ja jääkaappiin kylmenee.Sit onkin valmista.Ja
    säilyy hyvin useamman päivän.


 Jaa niin,jos lisäis yrttiä sekaan...

Oregano vai minttu.....................

Taidan laittaa molemmat.



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Jos grillattavasta puhutaan, niin mähän en voi itse syödä mitään kokolihaa paitsi kalaa.
siks laitankin tähän mun jauhelihapihvin reseptin mukaan.Jos joku ei arvosta jauhelihapihvii,
ni kannattaa suosiolla ohittaa tää.Miehelleni kyllä grillaillaan muutakin.

Resepti marinadille

1 dl väkiviinaetikkaa
1 dl sokeria
1 dl vettä

Keitä niin et sokeri sulaa. Maista. Toiset tykkää etikkaisemmasta, toiset makeemmasta.
Kaada vihannesten päälle. Kun on kylmennyt, lisää yrtit.

Resepti  jauhelihapihville

400 g jauhelihaa (sika-nauta, lammas-sika ) vaihtele lajeja
1 dl korppujauhoja tai vaaleeta leipää
1 muna
2 dl kermaviiliä
iso sipuli
valkosipulia
suola, pippuri
ja sit mahtava tahna, tomato pickle(etnisestä), maun mukaan, eihän tää oo pakollinen
mut tuo uuden ulottuvuuden




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti