perjantai 19. kesäkuuta 2015

Juhannusta


                                                        JUHANNUS



    

    Alkupalat nautittiin jo edellisenä iltana kun tultiin mökille ja oli kaamee nälkä.



                                                                                     Aatoks tein marinoituu kesäkurpitsaa ja TAAS 
                                                                                     fetasalaattii, kun se vaan on aina yhtä hyvää.
                                                                                     Tää spiraalilaite on maailman parhaimpia kek-
                                                                                      sintöjä, mulle ainakin.




    Ahvenia tuli verkosta, joten ahvenchevitseen päädyin.Ja graavilohta
                                                                                    


Ekat kotimaiset varhaisperunat maistui, ah, niin hyvälle.
                                                                                                                                                                                 ´Lautanen tyhjäks ja rose viinit perään, Provencesta.Nyt vois lähtee juhannuskävelylle
kun sadekin on jo lakannu !




Resepti ahvenchevitselle

4 ahvenfilettä
1 dl limemehua
1/2 tl suolaa

Leikkaa ahvenfile kuutioiksi.Laita limemehu-suolaseokseen.Kypsyy 15 min-1/2 tuntia.

1/2 dl öljyä
1 tl suolaa
1/2 chiliä
sipulia
oliivia
yrttiä

Valuta mehut kaloista ja laita kalat marinadiin.Tunnin päästä taivaallista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti