JUHANNUS
Alkupalat nautittiin jo edellisenä iltana kun tultiin mökille ja oli kaamee nälkä.
Aatoks tein marinoituu kesäkurpitsaa ja TAAS
fetasalaattii, kun se vaan on aina yhtä hyvää.
Tää spiraalilaite on maailman parhaimpia kek-
sintöjä, mulle ainakin.
Ahvenia tuli verkosta, joten ahvenchevitseen päädyin.Ja graavilohta
Ekat kotimaiset varhaisperunat maistui, ah, niin hyvälle.
´Lautanen tyhjäks ja rose viinit perään, Provencesta.Nyt vois lähtee juhannuskävelylle
kun sadekin on jo lakannu !
Resepti ahvenchevitselle
4 ahvenfilettä
1 dl limemehua
1/2 tl suolaa
Leikkaa ahvenfile kuutioiksi.Laita limemehu-suolaseokseen.Kypsyy 15 min-1/2 tuntia.
1/2 dl öljyä
1 tl suolaa
1/2 chiliä
sipulia
oliivia
yrttiä
Valuta mehut kaloista ja laita kalat marinadiin.Tunnin päästä taivaallista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti