perjantai 18. syyskuuta 2015

Nopeet juustosarvet

Juustosarvia on tullu tehtyy vuosien mittaan jos minkälaisia, ja voin varauksetta sanoo, et nää on parhaimmat, herkuimmat ja helpot.






Kun taikina on sekotettu, ni kaulii se noin 3- 5 mm paksuseks. Jaa se 8 :n osaan.


Rullaile pellille ja paista 200 astetta ja 12-15 minsaa. Näät väristä kun on sopivii.


Mä tein sisälle tahnan, jos oli fetaa, kermaviilii,pippurii ja basilikaa. Ihana kun on lämmin sarvi, ja kylmä täyte. Teetä vaan messiin. Öitä !


Resepti sarville

4,5 dl vehnäjauhoja
4 dl juustoraastetta (laitoin 2,5 dl parmesan+ 1,5 dl fetaa)
3 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
100 g voita
1,5 dl vettä(kylmää)

Kuivat aineet sekasin.Ja juustot myös. Nypi rasva sekaan. Lopuks lisää vesi ja sekota nopeesti. Jääkaappiin puol tuntii. Jaa kahteen osaan, ja kaulii ympyräks. Jaa osiin ja rullaa. Voit laittaa jotain sisälle. Mä laitoin vaan basilikaa. Voitele munalla ja paista 200 astetta ja 12-15 min.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti