torstai 2. heinäkuuta 2015

Endiivi veneet


    Tämän illan kevyt iltapala syntyi ahvenchevichestä, jonka laitoin endiivinlehden sisään. Kylläpä
    jäi mukava polte suuhun.




Tää jäi jäljelle...tai siis ei jäänykkään !



    Resepti endiivi veneelle

    Ahvencheviche

    4 ahvenfilettä kuutioiksi
    sitruuna- tai lime mehua
    suolaa

    Peitä kuutiot mehulla, ja anna olla tunnin- kaks kypsymässä.

    Marinadi

    oliiviöljyä
    suolaa
    chiliä
    oliivia
    yrttejä
    valkosipulia

    Hakkaa pieneksi ja lisää valutetut ahvenet marinadiin. Anna maustua jonkin aikaa.
    Laita endiivin sisään ja päälle jotain juustoa (ei välttämättä), kuten fetaa tai parmesania.
    Myllystä vielä chiliä päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti