maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kanttarellimunakas



Tää nyt ei liity tän päivän ruokaan milläänlailla, mut ehkä tuleviin- Lipstikan varsia karkeeseen merisuolaan, ni saa aika kivan keittomausteen tai mihkä siis vaan voi käyttää. Odotella täytyy niin kauan, kunnes varret kuivuu tonne sekaan.



Simppeli munakas on tulossa näistä pikku kanttarelleista jotka mökiltä keräsin. Ja on kiva kun kaikki yrtit mitä käyttää saa tuoreena omasta pihasta.



Siitä sit vaan syömään...


Resepti kanttarellimunakkaalle


munaa
kermaa
suola
chilipippuri
savupaprika
laitoin sit rakuunaa ja ruohosippee,

Sit paistetaan rivakasti ja käännetään puolet päälle.
Koristeeks ja mauks vielä korianterii ja pikkusamettikukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti