maanantai 13. heinäkuuta 2015

Vegaani papulounas


Vielä pystyy peston tekoon, täs on jättipoimulehtee, nokkosta ja vuohenputkee.



Kutteriin yrtit ja muut ainekset, ja eikun sekasin.


Tykkään vähän karkeemmasta, mut ihan sileekskin voi vedellä.


Tällaseen papupihviin käytin mm. tätä pestoa.

Ja sen lisäks keräsin horsmann alkuja...kallioimarretta ja ketunleipiä.



Tein niistä salaatin, jossa oli myös kesäkurpitsaa, sipulii avocadoo yms.


Resepti pestolle

Yrttejä
Cashew pähkinää
suola, pippuri
sitr. mehuu
oliivi öljyy
valkosippee
vedellä ohensin
en käyttäny juustoo, ni sopii nää kaikki vegaanilleki

Resepti pavuille

erilaisii papuja
punasipulii
valkosipulii
suolaa, pippurii
pestoo

Resepti salaatille


Kesäkurpitsaa ( kiehauta 1 min.)
ruohosipulii
tomaattii
horsmaa
avocadoo
riisinuudelii
sitr. mehuu
suola, pippuri
ja oliiviöljyy



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti