tiistai 17. toukokuuta 2016

Vegaanin marengit,hummerisalaatti ja vuohenjuustomansikat


Tässä heti ohje vegaanimarenkeihin:

1.5 dl kikherneitten lientä
1.5 dl sokeria
1 tl van. sokeria
1 tl sitruunan mehua

Vatkaa lientä niin kauan että muodostuu vaahto. Lisää sokeri, van. sok. ja sitr. mehu. Jatka vatkaamista niin, että tulee tuhti vaahto. Pursota tai levitä pellille, ja paista 100:ssa asteessa 3 tuntii ainakin. Mulla oli kiertoilmassa kolme peltii kun tein kaksinkertasen annoksen.








Pursottele pellille. Jätä vielä jälkilämpöön.
Nää käytetään myöhemmin...





Hummerit oli Stockalla 9.90 kpl, joten kyl kerran keväällä voi hummerisalaatin tehdä.










Mangokastike saldelle.
1 mango
1/2 chiliä
suolaa
sokerii
öljyy
vettä


Sit sekasin blenderissä.




Pekonit rapeiks.




Kirsikkatomaatit uuniin hetkeks öljyn ja suola+jtk. herbaa+ mustapippurii. 200 astetta ja 10 minsaa.





Sit tässä on omenakuutioo, punamangoldii,kesäkurpitsaa, mangoo,parsaa, kevätsipulii, tomaatin uloin osa, fenkolii ja paahdettuu cashew pähkinää.










HYVÄÄ RUOKAHALUA1






Sitten täytetään mansikoita.


Kannat pois.


Notkista vuohenjuusto ja laita pursotinpussiin. Tai laita lusikalla.










Rouhi vähän mustapippurii päälle, ja käytä vaik basilikanlehtee.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti