torstai 26. marraskuuta 2015

Vegaanikeksit ja cashew- pähkinä levite


Tää resepti tuli mun tytöltä, ja on varmasti herkullinen.Lisäsin reseptiin inkiväärin, koska tykkään siitä paljon.

Resepti kekseille

225 g keiju margariinia
1,5 dl sokeria
2 dl fariinisokeria
6,5 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
0,5 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 sitruunan mehu ja kuori
3 tl raastettua inkivääriä




Sekoita sokeri ja margariini hyvin keskenään.


Sekoita loput kuivat aineet keskenään, ja sit sekasin kaikki.


Mä tein kutterissa, mut hyvin voi vaan kauhalla sekotella. .








 Lisää mehu, kuori ja inkivääri.



Sekoita tasaiseksi, ja pyörittele palloja, tai mä tein lusikoilla tollasii vähän pitkulaisii.



Paista 200 asteessa n. 8 minuuttii.






Rapsakoita pikkuleipiä, olkaa hyvä. 


Cachew- tuorejuusto

3 dl cashew pähkinöitä
2 tl etikkaa
1 sitr. mehu
4 rkl vettä
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
basilikaa
mustapippurii


Liota pähkinöitä kaks tuntii kylmässä vedessä ja valuta sen jälkeen vesi pois.
Laita kaikki aineet (suolaa varoen) tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Vuoraa sopivan kokoinen astia kelmulla, ja laita massa sinne. Seuraavana päivänä kumoa lautaselle. Eli just niinku mä en tehny. Eli jäi kelmu laittamatta. Ja kas, ei tullu kippaamisesta mitään. Mut ei sekään haittaa.





Onhan se nätti näinkin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti