maanantai 12. lokakuuta 2015

Suklaa- juustokiekot




Leipomisinto on taas päällä. Rahka- voitaikina on hyvää, ja tosi helppo tehdä. Käy suolaseen ja makeeseen, ja niitten sekotukseen, kuten tässä. Kaulin taikinan levyks, ja laitoin päälle vahvaa koskenlaskija juustoa ja talous- suklaamurua. Ei sokeria, eikä muuta.





Rullalle, ja parin sentin paloja leikkasin. Voitelu kananmunalla. Sit uuniin 180 astetta ja 15- 20 min. ja VOILA...






Resepti rahka- voitaikinalle

250 g voita
250 g maitorahkaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Huoneenlämpönen voi ja rahka sekasin, ja muut aineet joukkoon. Muotoile tiiliskiven muotoon, kelmuta. Anna levätä jääkaapissa tunnin verrean ennen käyttöö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti