maanantai 27. helmikuuta 2017

Italian ruokailuja 2016, syyskuu, osa 2

osa 1


Ajeltiin läpi vuoriston ja laaksojen kohti Rapalloa, joka sijaitsee rannikolla, alle 30 km Genovasta. Ruska alkaa jo näkyä.


Vuoristoon pysähdyttiin pieneen kylään lounaalle. Kasvislasagne. Ja totta se on. 2x lasagne, 1/2 karahvia punaviiniä ja 2x espressot, 16 euroa. Lasagne oli maukasta.


Portofinossa lounas.


Kaunista kun maalauksessa täällä on.Merellinen salaatti...


...ja tom-mozza.Portofinon satamassa tuli espressojano, ja tähän istuttiin. normaalisti maksais yht. 2 euroo. Mut kun lasku tuli, se oli tällainen...


IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!

Sestri Levantessa käytiin kalasopalla. Rapallosta käytiin päiväretkillä, koska täällä viivyttiin 6 päivää. Liemi oli niin hyvää, et olis sitä pelkästään voinu vedellä.
Rapala restaurant Rapallossa.

Kuvahaun tulos haulle rapala restaurant rapallo
Lämmin salaatti. kalaa, appelsiinia,selleriä, salaattia ja pähkinää. Alkuun.
Otin taglianin simpukoilla.
Miehelle tagliani pikkumustekaloilla. Molemmat melko hyviä, ei erinomaisia.

Kaupan ikkunat on houkuttavia.
Viimeinen ilta Rapallossa.


Puoliks alkuun otettiin katkiscarpachio. Se näytti kyllä kauniimmalta kun kuvassa.Mulle raviolit katkistäytteellä ja musteella.
Miehelle spaghetti vongole, joka on mun mielestä yks maukkaimmista, yksinkertaisimmista pastaruoista.Tässä vielä muutamia kuvia, joita en kaikkia osannu paikkoihin liittää.
Santa Margharetassa.Antipastoa tarjolla.Tomaattia ja kalan savustettua mätiä. Tästä voi olla monta mieltä. Ei ehkä ihan mätsänny mun makuun, vaikka monenlaisesta tykkään.Miekkakalaa ja grillattuja kasviksia.Spaghetti. Katkis.

Nizzasta, jossa yövyttiin viimeinen yö ennen lentoa kotiin.Sardelli-tonnikalasalaattia.SALUTE!Kaunis. Mukavaa ruokamatkailua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti