lauantai 5. joulukuuta 2015

Piparitangot ja merileväkaviaarimunat




Tästä se lähtee. Tällä kertaa helpotin itseeni ostamalla valmiin piparitaikinan. Ja muuta ei tarvita, kun pehmeetä vuohenjuustoo mukaan.



Kaulii levy vähän ohuemmaks, ja levitä juusto levylle.


Leikkaa vaik taikinapyörällä noin sentin leveitä tikkuja. Mulla oli 15 senttii pitkiä. Sit vähän pyörittelin puikkomaisiks niitä.


Paista 225 asteessa 5-7 minsaa. Mä paistoin 5, mut olis tullu rapeempii, kun olis ollu vähän kauemmin. Mut nytkin oli ihan jees.


Sit tein vielä munanpuolikkaita. Päälle merileväkaviaaria, punasipulii, mustapippurii ja tillii. Aijaijai. Glögii oli lisäks ja VÄHÄN suklaata. Ilta meni Poirotia katsoessa.





Meinasin unohtaa nää taatelit. Mä taidan olla aina vähän hätänen. Täyttelin näitä samalla juustolla, mitä käytitn pipareihin.


Meheviä ja suussa sulavia ihan tällainkin.


Mut ekaks kivet pois, ja hasselpähkinä sisään.


Sit vaan juustot perään, ja siinä se on valmis.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti