1 litra kukintoja
1/2 litraa vettä
1/2 dl sitruunan mehua
6 dl sokeria
Keitä 15 minsaa ja siivilöi kukat pois.
Purkita ja laita kannet heti kiinni. Anna jäähtyä
ja laita jääkaappiin.
Mehuks eka testasin.
Kokeilin ekaks spriten kanssa ja sit vichyn. Ite en pidä niin kovin makeesta, joten mulle oli parempi se vichyn kanssa.
Melonista käytän nyt kaiken, paitsi ohuen kuoriosan.
Tän verran vaan meni hukkaan.
Ekaks keitin liemen, eiku tokaks. Ekana tietenki leikkasin melonin kuoret, eli valkosen osan, viipaleiks.
Liemen ohkje
3 dl väkiviinaetikkaa
2 dl sokeria
2 dl vettä
laakerinlehtiä
kanelia
neilikkaa
rosmariinia
Keitä 5 minsaa, niin et sokeri on sulanu.
Viipaleet purkkiin, ja rosmariinin oksa mukaan.
Wasabimuikkujen dippi on yksinkertasesti
2 dl soijaa
10 cm wasabia
Sekoita kunnolla.
Muikut pyörittelin ruisjauho- suola seoksessa, ja paistoin öljyssä rapeiksi.
Melonisalaattiin laitoin
Melonikuutioita
kesäkurpitsaa
kesäsipulia
chiliä
suolaa
sitr. mehua
Sit vaan dippailemaan...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti