torstai 3. maaliskuuta 2016

Tein keksin



Nimenomaan, tein keksin. Ja vain yhden. Pimeeltähän se kuulostaa. Mun piti testata vaarin täytekakkuun yks täyte, mut pohja oli jo menny pakkaseen, ja mietin minkä kans maistella. Mulla oli siis yks keksi jäljellä niistä aiemmin tehdyistä maapähkinäkekseistä, joten sen kanssa kokeilin.




Täyte

1/2 dl vettä
1 rkl pikakahvijauhetta
1 dl tomusokeria
3/4 dl fariinisokeria
200 g sunnuntai lakt. margista
200 g soija tuorejuustoa
2 dl mantelijauhetta
2 tl vanilja sokeria

maapähkinävoita

Kuumenna kahvijauhe ja vesi, ja anna jäähtyä. Vatkaa kaikki muut aineet kuohkeaksi, ja lisää lopuksi kahvi hitaasti joukkoon. Ohje on vegaaninen. Tais olla se keksiohjekin aiemmassa postauksessa.

Voitele kaksi keksiä maapähkinävoilla, ja levitä kunnon kerros täytettä toiselle puoliskolle. Yhdistä keksit.
Ai joo. Mä olin lisänny keksin päälle pestoo ennen kun paistoin ne.

Keksit
2 dl maapähkinävoita (ilman sokeria)
1 1/4 dl voita (margar.)
2,5 dl sokeria
1 muna, tai 1/2 dl kikhernelientä
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl ruokasoodaa
1/2 tl suolaa
1 tl van. sokeria

175 asteessa 12 minsaa.




Tää on hyvä. Kun teen kakun, jätän ehkä mantelijauheen pois, ja teen silkkisemmän. Sopis kakkuun sillain parwmmin.





ROUSKIS, ja eikun kahville.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti