torstai 28. kesäkuuta 2018

Yrttiliemi linsseillä


Nyt on iisi kevyt ruoka kesän helteeseen.






Siistin vähän yrttipenkkiä, joten otin käyttöön osan poistetuista yrteistä jotka leviää vallattomasti mihin sattuu.
Veteen laitoin siis saksankirveliä, lipstikkaa paljon, rakuunaa, timjamia, oreganoa ja ruohosipulia.
Merisuolaa mukaan ja pari pippuria.
Keitin 10 minsaa.



Sihtasin liemen.
Sitten valmiita linssejä sekaan, ja olin niin onnekas, että saksankirveli oli tehnyt raikkaita syötäviä siemenkotia, jotka maistuu tosi anikselta. Lue, ouzolta. Laitoin nekin joukkoon.
Tätähän voi varioida kuivayrteillä. Ei kuulosta kummoiselta, mut maistuuuuuuuu.




Lopuksi heitin sekaan vielä anisiisopin oksan ja oreganon myös.




Niin kuumaa, et ihan höyrystyi linssikin, kameran...



Chilimyllystä pari kierrosta ja syömään.

Jälkkäriksi kivaa syötävää...


Paahda kaksi paahtoleipää, kokojyvää.
Voitele maapähkinävoilla, ja viipaloi banaania väliin.


Hyvää.....ruokahalua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti